Cara ZOOM IN perlahan-lahan ke MUKA anda ! (kelakar beb!)

3066
98
211
18.07.2021
Cikgu Ulwan

Cikgu Ulwan

4837605
74700
470
02.01.2020
MY
Описание видео:

Lah camnih je caranya.. Sumpah efektif gila ! . . BAHAN DOWNLOAD: 🤍bit.ly/3zanxU6 . Tips editing Premiere Pro: 🤍youtu.be/thAjO52Syx4 Tips editing Davinci Resolve: 🤍youtu.be/Cxuj40TTaXU . . Tripod For Smartphone: 🤍invol.co/cl525zr Mini Tripod: 🤍invol.co/cl5260s Overhead Stand (FLAT LAY SHOT): 🤍invol.co/cl52618 Clip Mic BOYA M1: 🤍invol.co/cl5261j Shotgun Mic MURAH + BERKUALITI: 🤍invol.co/cl52627 Wireless Mic MURAH: 🤍invol.co/cl5262y Streaming Mic MURAH: 🤍invol.co/cl5263e USB Sound Card: 🤍invol.co/cl5263z Camera untuk YOUTUBER (Canon): 🤍invol.co/cl5264j Camera untuk YOUTUBER (Sony): 🤍invol.co/cl52653 Portable Dry Box Camera: 🤍invol.co/cl52pyb Rechargeable SILICA GEL: 🤍invol.co/cl52pzg LED Ring Light MURAH: 🤍invol.co/cl5265q LED Video VIJIM VL81: 🤍invol.co/cl5265z LED RGB Paling MURAH: 🤍invol.co/cl5266s Gimbal Smartfon MURAH: 🤍invol.co/cl5267d Samsung Galaxy S21: 🤍invol.co/cl5267s Smartphone Game Trigger: 🤍invol.co/cl4y4ln Speaker Bluetooh MURAH: 🤍invol.co/cl5268a Wireless Earbuds Noise Cancelling: 🤍invol.co/cl5268u External Portable Hard Disk: 🤍invol.co/cl52692 Laptop Editing + Gaming Murah: 🤍invol.co/cl4l3nk Monitor Murah untuk Editor: 🤍invol.co/cl4l3qt Monitor 144hz Gaming: 🤍invol.co/cl4l3sr Keyboard Wireless Bluetooth: 🤍invol.co/cl4l3t4 Mouse Wireless Editing: 🤍invol.co/cl4l3tm Xbox Controller for PC: 🤍invol.co/cl4l3ud Power Bank 20000mah ORI: 🤍invol.co/cl4l3v5 . . Subscribe Youtube saya: Youtube.com/CikguUlwan . . Apa-apa bentuk kerjasama boleh e-mel: cikgu.ulwan🤍gmail.com . . #CikguUlwan #CikguVideoAnda

Кадры из видео
Cara ZOOM IN perlahan-lahan ke MUKA anda ! (kelakar beb!)
Cara ZOOM IN perlahan-lahan ke MUKA anda ! (kelakar beb!)
Cara ZOOM IN perlahan-lahan ke MUKA anda ! (kelakar beb!)
Cara ZOOM IN perlahan-lahan ke MUKA anda ! (kelakar beb!)
Тэги из видео
Комментарии пользователей:
Suhimi Nain
2022-03-18 00:13:07

terima kasih cikgu. dulu saya ingat kena ada after effect la, filmora la.. rupanya function davinci resolve ni lebih fleksible, walaupun xda la effect melayang² drag drop tu.

Suhimi Nain
2022-03-18 00:09:13

cikgu, boleh shara tak kenapa cikgu ulwan selalu gunakan 25fps? & di mana nak dapatkan audio effect macam dalam intro atau "memes" video?

Hafiz Piz
2021-08-04 11:11:39

Menarik. Cikgu nak tanya, macam mana nak buat video dalam video tu ada sekali phone frame, dalam phone frame tu pun video. Saya menggunakan Davinci Resolve.

Intan Reenazz
2021-07-24 23:16:38

Cikgu...nak video cara export video dari davinci ke you tube. Tqqqq

musiceastlife1
2021-07-20 10:18:42

Assalamualaikum cikgu ulwan... Sy ada beberapa pertanyaan brkenaan davinci dan sy baru sahaja berjinak² dlm editing. Cikgu boleh x buat torturial beberapa cara nk edit mengenai.

~title mcm trailer movie²
~title effect
~video slow motion
~video effect.

Ini contoh list sy kurang mahir. Harap cikgu buat turtorial dan ilmu² berguna.. semoga cikgu dimurahkan rezeki atas ilmu yg diberi. Terima kasih

Arif Suhaimi
2021-07-19 11:49:57

video cgu makin sikit view keep it up

Ridzuan Abd Aziz
2021-07-19 07:00:10

terbaik cikgu, tutorial jelas padat tepat

Sriau Tv
2021-07-19 01:39:21

Terima kasih cg ulwan

byDeka
2021-07-19 00:34:25

Pan and zoom! 😍😍

Zoolzarizi
2021-07-18 23:01:41

Terbaek info ni ...boleh buat dlm video kita

Amal Ofu
2021-07-18 16:46:07

Cikgu tolong buat tuto Cara color grading davinci resolve 😊🙏

Mudah Buat
2021-07-18 13:58:38

cikgu wan, macam mana nak mask video

Abdul Hafiz
2021-07-18 13:29:03

hMw53OKSVPw&t=9m04s 9:04

Dapur Laki
2021-07-18 13:21:22

Salam cikgu..boleh Tak ajar cara nak buat slow motion yg smooth guna kinemaster ke

HANIF MERIZQ
2021-07-18 11:51:42

cikgu ulwan pakai webcam apa ( tolong jawab )

Hackim
2021-07-18 11:48:53

Cikgu Ulwan boleh buat video ajar cara taip keyboard dengan laju😅

Kami sayang cikgu ulwan😁

FARITH IZWAN REF'AT
2021-07-18 10:39:37

cikgu, boleh ke nak request tutorial. Biasanya kalau kita shoot guna tripod, video kita akan stable. Tapi boleh ke cikgu buat tutorial video yg kita shoot guna tripod tadi tu jadi tak stable? Kiranya video kita tadi tu ala2 ada cameraman yg tgh shootkan utk kita. Gitchuwww Tq

Broken Soul
2021-07-18 09:14:32

Cikgu Ulwan, boleh tak buat tutorial modify suara yang macam dalam air tu? (yg iklan Celcius Coffee)

Aidil Eidham
2021-07-18 07:39:27

terima kasih cikguu

Что ищут прямо сейчас
minfin fh5 squid game spy x family resumen ogre На равных с наруто раздел имущества после развода ARSMAGNA zero block кнопка пирожки с капустой 일탈 horimiya мужской климакс 漢服 крым паника букины все серии подряд روكيت ليق لاعب محترف образование за рубежом air bike review memes Yıldız Kuzey
Похожие видео
02.11.2020
Move, Resize, Rotate AND MORE in Davinci Resolve - Mastering the Transform Tools

Move, Resize, Rotate AND MORE in Davinci Resolve - Mastering the Transform Tools

12.10.2020
Nih Dia Gaji Youtube Pertama Cikgu Ulwan ! ( banyak nyewww! eh jap.. )

Nih Dia Gaji Youtube Pertama Cikgu Ulwan ! ( banyak nyewww! eh jap.. )

09.11.2020
PS5 Boleh Main Game PS4 ! ( 60fps pulak tuh ! smooth beb.. )

PS5 Boleh Main Game PS4 ! ( 60fps pulak tuh ! smooth beb.. )

16.01.2022
Unboxing AKASO BRAVE 4 pro malaysia

Unboxing AKASO BRAVE 4 pro malaysia

26.07.2021
alasan BODOH untuk aku quit YOUTUBE.. (REAL STORY 2021)

alasan BODOH untuk aku quit YOUTUBE.. (REAL STORY 2021)

27.11.2022
Membebel itu pun SKILL MAHAL !

Membebel itu pun SKILL MAHAL !

16.10.2022
Beza lens RM 1000 dan RM 4000 apa dia?

Beza lens RM 1000 dan RM 4000 apa dia?

19.11.2020
REALITI SEBENAR DUNIA PEKERJAAN SANGAT KEJAM ! ( sedih beb.. )

REALITI SEBENAR DUNIA PEKERJAAN SANGAT KEJAM ! ( sedih beb.. )

06.11.2022
10 tips beli LAPTOP baru ( ASUS Vivobook 16X )

10 tips beli LAPTOP baru ( ASUS Vivobook 16X )

05.06.2021
Wireless Mic PALING MURAH tapi BERKUALITI ! (Lensgo LWM 318C)

Wireless Mic PALING MURAH tapi BERKUALITI ! (Lensgo LWM 318C)

22.05.2021
Saya bertumbuk dengan MAT LUTHFI ! (kenapa keluar ML Studios)

Saya bertumbuk dengan MAT LUTHFI ! (kenapa keluar ML Studios)

20.10.2022
Ingatkan SAMPAH.. sekali SEDAP GILA !! (Ugreen Hitune X6)

Ingatkan SAMPAH.. sekali SEDAP GILA !! (Ugreen Hitune X6)

10.11.2022
Kena kecam bila sembang politik ..

Kena kecam bila sembang politik ..

20.10.2022
Siapa ingat GAME nih ?

Siapa ingat GAME nih ?

05.11.2022
11 tips MUDAH bila guna Windows 11 !

11 tips MUDAH bila guna Windows 11 !

08.06.2021
Kenapa aku MENYESAL dengan Gaming Chair.. ( rugi beb.. )

Kenapa aku MENYESAL dengan Gaming Chair.. ( rugi beb.. )