Lepas 5 bulan guna PS5 .. Menyesal? Best?

22983
249
544
14.08.2022
Cikgu Ulwan

Cikgu Ulwan

4837605
74700
470
02.01.2020
MY
Описание видео:

PS5 Black Plate: 🤍invle.co/cld2blx TIMESTAMPS 00:00 PS5 setelah guna 5 bulan 00:34 Black Plate (3rd party) 01:12 Black Controller (original) 01:45 Game-game yang saya dah habis main 02:52 Tak perlu Sony developer punya game lah untuk enjoy 03:48 Game library saya sekarang 04:18 600gb free space cukup untuk saya sebab.. 04:57 Ps Plus Deluxe (RM 309 setahun) 06:34 TV 1080p IPS vs TV 4K OLED 07:53 Tak menyesal beli PS5 sebab.. 09:02 Harga sekarang pun agak murah Jemput join group rasmi TELEGRAM saya di: 🤍t.me/joinchat/2BMdE-KEfVE4ODI1 . . Tripod For Smartphone: 🤍invol.co/cl525zr Tripod Professional + Fluid Head: 🤍invol.co/cl5fc78 Mini Tripod: 🤍invol.co/cl5260s Light Stand + Ball Head: 🤍invol.co/cl6dnsd Overhead Stand (FLAT LAY SHOT): 🤍invol.co/cl52618 Clip Mic BOYA M1: 🤍invol.co/cl5261j Shotgun Mic MURAH + BERKUALITI: 🤍invol.co/cl52627 Wireless Mic MURAH: 🤍invol.co/cl9okxp Wireless Mic MURAH pro: 🤍invol.co/cl5262y Streaming Mic MURAH: 🤍invol.co/cl5263e USB Sound Card: 🤍invol.co/cl5263z Camera untuk YOUTUBER (Canon): 🤍invol.co/cl5264j Camera untuk YOUTUBER (Sony): 🤍invol.co/cl52653 Action Camera MURAH ala GoPro: 🤍invol.co/cl5bu8g Portable Dry Box Camera: 🤍invol.co/cl52pyb Rechargeable SILICA GEL: 🤍invol.co/cl52pzg LED Ring Light MURAH: 🤍invol.co/cl5265q LED Video VIJIM VL81: 🤍invol.co/cl5265z LED RGB Paling MURAH: 🤍invol.co/cl5266s Gimbal Smartfon MURAH: 🤍invol.co/cl5267d Samsung Galaxy S21: 🤍invol.co/cl5267s Smartphone Game Trigger: 🤍invol.co/cl4y4ln Speaker Bluetooh MURAH: 🤍invol.co/cl5268a Wireless Earbuds Noise Cancelling: 🤍invol.co/cl5268u External Portable Hard Disk: 🤍invol.co/cl52692 Laptop Editing + Gaming Murah: 🤍invol.co/cl5m59v Monitor Murah untuk Editor: 🤍invol.co/cl5m58k Monitor 144hz Gaming: 🤍invol.co/cl5m57l Keyboard Wireless Bluetooth: 🤍invol.co/cl5m56n Mouse Wireless Editing: 🤍invol.co/cl5m55v Xbox Controller for PC: 🤍invol.co/cl5m55b Power Bank 20000mah ORI: 🤍invol.co/cl5m546 Aircond Inverter 5 Star Energy Savings : 🤍invol.co/cl5rw7u . . Subscribe Youtube saya: Youtube.com/CikguUlwan . . Apa-apa bentuk kerjasama boleh e-mel: cikgu.ulwan🤍gmail.com . . #CikguUlwan #CikguVideoAnda

Кадры из видео
Lepas 5 bulan guna PS5 .. Menyesal? Best?
Lepas 5 bulan guna PS5 .. Menyesal? Best?
Lepas 5 bulan guna PS5 .. Menyesal? Best?
Lepas 5 bulan guna PS5 .. Menyesal? Best?
Тэги из видео
Комментарии пользователей:
Iwe Naeem
2022-11-22 13:52:19

Just upgraded ke 2TB WD SN850X, terus rasa beban terangkat. Sebelum ni nak install game 100gb pening kepala. Skrg even game trial from psdeluxe pun install ja semua just nak try 2 hours.

HABIB HIESHAN
2022-11-18 11:34:22

assalamualaikum saya nak tanya ...kalau beli fifa 19....wajib ke uodate fifa 20 dan setiap kali update kena keluarkan duit ker ? atau update free je ..kat digital

Aliff DIY
2022-11-15 23:17:00

Assalamualaikum cikgu… tlg bg pandangan ps4 pro vs ps5 cd… dlm dilema ni harga beza 1k ja

Muhammad Danish
2022-10-27 08:19:01

Ps5 kalau nak main tanpa beli dan download kena langgan ps+ kan kalau nak main certain game online kena ade internet ke cikgu Ulwan?🤔 Saya baru teringin nak ade ps5 sekarang dalam tempoh nak menabung..

PISANG MAMAK
2022-10-23 08:59:17

Ps5 ninboleh main offline tak..cth mcm baru beli terus pasang boleh main atau kena ada internet utk update dulu baru boleh main

Mohd Safrul
2022-10-12 02:31:05

Thanks atas pendapat... tapi masih dilema sama ada nak beli PS4 Pro atau PS5.... pening2... haha

Amirul
2022-09-04 08:29:47

Psplus punya game kita boleh main kalau kita ada psplus sahaja. Kalau takda psplus tak boleh main game2 tu semua. Sekian info.

muhd nimat
2022-09-04 05:08:27

bole x klau abg terangkan bole ke klau pc punya monitor kita pkai sekali utk ps5???

Afiq Ngenjong
2022-08-31 11:22:27

Apa beza Ps5 disc dgan Digital?? Mana lagi elok? Mana lagi mahal? Yang bundle edition tu apa kelebihan dia..Maaf bertanya..saya Bru nak plan beli..

Matyo
2022-08-30 14:17:38

Sebelum ni plan nak upgrade gpu pc. Tapi bulan lepas dpt rezeki beli ps5 disc edition bundle dngan horizon forbidden west. Tak perlu pikir nak upgrade pc da, plug n play main game 4k @ 60fps. Mcm tak caya dpt beli sbb stock merata tempat asyik habis. Dapat la main Ghost of Tsushima sampai platinum. Skrg tengah layan spider-man remastered.

GeeGee
2022-08-30 08:27:57

Pepatah orang dulu kata biar menyesal beli jangan menyesal tak beli

care_alliance
2022-08-30 01:01:46

Setuju, main console game lebih mudah,xpyh fikir crash, error on pc etc.
Perbezaan ketara bila main fifa kt ps4 & ps5 ialah...
Bila main kt ps5 lebih smooth, dan lebih pantas, mcm main bola betul2 dan beza tv full hd & 4k oled 120hz, indah sekali santapan mata, detailing yg cantik,cahaya yg memukau

NZ ROBLOX GAMING
2022-08-28 13:57:11

Ps5 apa beza ps4

Muhammad Farhan
2022-08-27 22:54:38

"jakuza" 😭

akim ypvs
2022-08-26 11:09:15

PS5 GOAT

Betelgeuse Romanee-conti
2022-08-26 00:13:05

Dulu menabung nak upgrade PS4 ke PS5 tapi harga mahal sangat. Last2 build PC je walaupun cost more. Hahahaha

Eddy Daud
2022-08-25 11:19:03

asal sony xnk buat subcribe 50 ringgit to 3 bulan ke 2 bulan ke macam diseney hotstar

nazhar jaapar
2022-08-25 08:10:01

Nasihat sy ambil new set dengan extended warranty. PS5 sy rosak just 2 hari lepas habis extendend warranty 15 bulan. Possibly motherboard rosak. Jarang2 guna pun.. kalau boleh beli extended warranty 2 pun worth it. Banyak kes PS5 rosak.

aliey 93
2022-08-25 07:56:41

Lagi cantik perpaduan warna putih hitam

Что ищут прямо сейчас
fc barcelona rueda de prensa Ladybug Comics live speeches ask rc sproul prova ik zoek een man lol surprise remix КОТЯТА В МОЛОКЕ доллар đức svm bader bader NW1 s22 vs s22 plus 家電 Nagma journal binding Нархабзор Black Clover Opening СЛИВ БЕСПЛАТНО хэллоуин обнова пет симулятор х
Похожие видео
26.05.2022
PSPlus Deluxe Baru Tak Berbaloi.. Buat Masa Ini

PSPlus Deluxe Baru Tak Berbaloi.. Buat Masa Ini

28.07.2022
Finally dapat gak beli PS5 bukan HARGA SETAN. Malaysia set pulak lagi wuhuu! | Hidup Shazz #209

Finally dapat gak beli PS5 bukan HARGA SETAN. Malaysia set pulak lagi wuhuu! | Hidup Shazz #209

04.03.2021
10 Aksesori PS5 Menarik Di Shopee

10 Aksesori PS5 Menarik Di Shopee

20.11.2020
Rival PS5 Dah Sampai ! 🔥 *Tapi harga dia

Rival PS5 Dah Sampai ! 🔥 *Tapi harga dia

01.08.2021
Steam Deck pembunuh Nintendo Switch? (macam terbalik..)

Steam Deck pembunuh Nintendo Switch? (macam terbalik..)

01.10.2021
Cara Upgrade SSD Storage PS5 & SSD Mana Nak Beli (Tutorial)

Cara Upgrade SSD Storage PS5 & SSD Mana Nak Beli (Tutorial)

21.08.2021
Aku tak perasan yang console nih POWERFUL ! (Xbox Series S)

Aku tak perasan yang console nih POWERFUL ! (Xbox Series S)

29.10.2021
10 Games PS5 Best Yang Hangpa Mesti Main!

10 Games PS5 Best Yang Hangpa Mesti Main!

11.12.2020
Ini Dia... Sony PlayStation 5 + Perkara Wajib Tahu Tentang PS5! 🔥

Ini Dia... Sony PlayStation 5 + Perkara Wajib Tahu Tentang PS5! 🔥

09.08.2022
Sehari Habiskan Limit Apple Pay ! 🔥

Sehari Habiskan Limit Apple Pay ! 🔥

28.05.2022
Apa itu Playstation Plus? New PS+ Scam? | PS5 Malaysia

Apa itu Playstation Plus? New PS+ Scam? | PS5 Malaysia

15.07.2022
3 Sebab Kenapa PS5 Tiada Stock

3 Sebab Kenapa PS5 Tiada Stock

09.01.2022
Gadget Paling Menyesal Beli Lepas Guna ! 🔥 *Pengakuan

Gadget Paling Menyesal Beli Lepas Guna ! 🔥 *Pengakuan

16.11.2020
5 Benda Kena Tau Sebelum Beli PS5 | The Kampung Nerd

5 Benda Kena Tau Sebelum Beli PS5 | The Kampung Nerd

27.02.2022
APA YANG PERLU TAHU SELEPAS MEMBELI PLAYSTATION 4?

APA YANG PERLU TAHU SELEPAS MEMBELI PLAYSTATION 4?

29.12.2021
Kami Cuba Compare PS4 dengan PS5

Kami Cuba Compare PS4 dengan PS5

14.01.2021
PS5 Review Jujur 1 Bulan Kemudian | The Kampung Nerd

PS5 Review Jujur 1 Bulan Kemudian | The Kampung Nerd