Mungkin PC / Laptop korang takleh install Windows 11..

18040
256
831
20.07.2021
Cikgu Ulwan

Cikgu Ulwan

4837605
74700
470
02.01.2020
MY
Описание видео:

Sedihnya bila Microsoft letak syarat macam-macam nak install Windows 11.. Mungkin akan ada u-turn nanti? . . Leaked Windows 11: 🤍youtu.be/9EQLCbmOarw . . Tripod For Smartphone: 🤍invol.co/cl525zr Mini Tripod: 🤍invol.co/cl5260s Overhead Stand (FLAT LAY SHOT): 🤍invol.co/cl52618 Clip Mic BOYA M1: 🤍invol.co/cl5261j Shotgun Mic MURAH + BERKUALITI: 🤍invol.co/cl52627 Wireless Mic MURAH: 🤍invol.co/cl5262y Streaming Mic MURAH: 🤍invol.co/cl5263e USB Sound Card: 🤍invol.co/cl5263z Camera untuk YOUTUBER (Canon): 🤍invol.co/cl5264j Camera untuk YOUTUBER (Sony): 🤍invol.co/cl52653 Portable Dry Box Camera: 🤍invol.co/cl52pyb Rechargeable SILICA GEL: 🤍invol.co/cl52pzg LED Ring Light MURAH: 🤍invol.co/cl5265q LED Video VIJIM VL81: 🤍invol.co/cl5265z LED RGB Paling MURAH: 🤍invol.co/cl5266s Gimbal Smartfon MURAH: 🤍invol.co/cl5267d Samsung Galaxy S21: 🤍invol.co/cl5267s Smartphone Game Trigger: 🤍invol.co/cl4y4ln Speaker Bluetooh MURAH: 🤍invol.co/cl5268a Wireless Earbuds Noise Cancelling: 🤍invol.co/cl5268u External Portable Hard Disk: 🤍invol.co/cl52692 Laptop Editing + Gaming Murah: 🤍invol.co/cl4l3nk Monitor Murah untuk Editor: 🤍invol.co/cl4l3qt Monitor 144hz Gaming: 🤍invol.co/cl4l3sr Keyboard Wireless Bluetooth: 🤍invol.co/cl4l3t4 Mouse Wireless Editing: 🤍invol.co/cl4l3tm Xbox Controller for PC: 🤍invol.co/cl4l3ud Power Bank 20000mah ORI: 🤍invol.co/cl4l3v5 . . Subscribe Youtube saya: Youtube.com/CikguUlwan . . Apa-apa bentuk kerjasama boleh e-mel: cikgu.ulwan🤍gmail.com . . #CikguUlwan #CikguVideoAnda

Кадры из видео
Mungkin PC / Laptop korang takleh install Windows 11..
Mungkin PC / Laptop korang takleh install Windows 11..
Mungkin PC / Laptop korang takleh install Windows 11..
Mungkin PC / Laptop korang takleh install Windows 11..
Тэги из видео
Комментарии пользователей:
Muhammad Syafiq
2022-03-26 10:58:47

Biasanya laptop yang support window 11 ni laptop harga berapa ada sesiapa tau tak?

Gorilla Hijau
2022-02-03 14:47:50

Nak fix sedikit dalam windows 11 boleh. Ok pernerangan saya korang boleh install windows 11 dengan cara bypass secure boot dgn bypass tpm tu 1 yang kedua korang boleh ambil iso dekat website windows Dan guna Rufus pilih no tpm / no secure boot Dan install macam biasa windows security still boleh pakai lagi walaupun dah bypass tpm dgn secure boot

Azroy Putra
2022-01-25 13:47:47

Saya pkai laptop 2014 🥲 tpi tkpelh yg pnting buat assignment clear. 🥰

affan yussof
2021-09-14 10:19:57

Mungkin windows 11 akan jadi window yang gagal sama seperti Vista...

Dude Gamers
2021-08-29 08:32:38

Aku punya x ada secure boot & TPM 2.0

Rahman Rajaie
2021-08-07 11:18:12

Ada orang Bypass

DCPPreset²
2021-08-04 02:19:27

Aku dah windows 11.
Mantap wehh tapi kalau masuk ke word letak gambar tidak boleh sudah🥲

ooo sayamengerti
2021-08-01 13:01:56

Cikgu mcm mna nk fix bluescreen slalu kene error..memory management ..dri window 10 pro smpai window 11 pro tetap ada juga

zaheads
2021-07-30 17:12:26

Sy ada install Windows 11 kt Thinkpad X250 (5th gen). So far running smooth and fast. Memuaskan

Amtha Waphie
2021-07-30 08:48:34

Hmm patut ke nak update to win11?

Linggi Master
2021-07-29 07:26:57

ini kerana teknik marketing...supaya orang beli laptop baru, pc latest baru..semua mengeluarkan duit..jadi microsoft pun buat peranan dengan share holder dengan cpu ,laptop dan pc...bijak kan....duit punya pasal..ambil kesempatan juga...

AhmadZaki Vision
2021-07-28 07:04:13

terpedaya seketika sebab ada letak gambar orang tu... terfikir apahal pula dia ni... bila lama² fikir, rupa-rupanya "clickbait"... 😅😊

Ainaz Daniel
2021-07-27 20:04:42

laptop kentang macam aku ni ape la sangat ... hahaha yg penting ade duit beli laptop baru terus 😅

Zul Norizan
2021-07-27 20:00:30

Secure Boot ni kalau tak silap mula diperkenalkan sejak Windows 8. Ianya buatkan boot process jadi lagi cepat.

Kalau perasan dalam Win7 dan kebelakangan bila PC/laptop bila on kita nampak banyak bios page loading semua tu tapi sejak Win8 takde sebab Secure Boot tu lah.

Secure Boot ni yg punca kita tak boleh directly masuk custom BIOS startup options (contoh bila nak boot ke CD, boot ke pendrive) dan Windows Safe Mood. Kena boot masuk Windows, masuk Settings pastu Recovery gituu.

Starting from Win8, Secure Boot ni dah default feature utk Windows based OS utk make sure boot process yg smooth

So rasanya probability utk Microsoft patah balik dengan membenarkan machine tanpa support Secure Boot tuu mcm agak rendah

MKA
2021-07-27 15:43:41

Win 10 pon saya dh malas nk update ape lagi win 11 gile2..

TokDee
2021-07-27 04:47:31

Aku modified file iso windows 11 dah boleh install kat mana2 laptop

Orphen Kirylancello
2021-07-26 12:41:14

boleh je install windows 11 kat laptop/Pc lama. ada cara tu hahaha..tak rugged la enko cgu

Shida R
2021-07-26 10:35:53

Dah install,hari tu ingatkan laptop x lepas sbb aku beli seribu lebih je hrga🤣win11 dari segi rupa icon dia memang byk kelainan,..pasal security tu asalkan x kena virus aku ok je, bak kata cikgu Ulwan bukannya ada rahsia kerajaan pun dalam laptop..hahahahah🤣🤣

Syamil Zaini
2021-07-26 04:54:52

Click bait betul Thumbnail 🤣

Что ищут прямо сейчас
lexi экспортер эльман 刘诗诗电视剧 про норвегию Одесса разговор комендантский час как заинтересовать девушку FA persida rmg broadmaw дачный сезон круглый год Сапота 問答 lyubarskaya Звёздные войны: Последние джедаи синхронная нагрузка Pokemon figures 柴柴
Похожие видео
24.06.2021
Introducing Windows 11

Introducing Windows 11

30.07.2022
Windows 10 vs 11 | Speed Test

Windows 10 vs 11 | Speed Test

13.07.2021
Cara Upgrade Ke Windows 11 Secara HALAL Dan Adakah Patut Anda Upgrade Ke Windows 11?

Cara Upgrade Ke Windows 11 Secara HALAL Dan Adakah Patut Anda Upgrade Ke Windows 11?

16.01.2022
Unboxing AKASO BRAVE 4 pro malaysia

Unboxing AKASO BRAVE 4 pro malaysia

10.06.2020
#PENDEDAHAN Brand Laptop TERBAIK Pada Tahun 2020! #TANYAJAWAB

#PENDEDAHAN Brand Laptop TERBAIK Pada Tahun 2020! #TANYAJAWAB

16.07.2021
Cara Buat 1 PC atau Laptop Boleh Digunakan Oleh 12 Orang Serentak Dengan Install 1 Software Sahaja!

Cara Buat 1 PC atau Laptop Boleh Digunakan Oleh 12 Orang Serentak Dengan Install 1 Software Sahaja!

20.06.2021
Webcam Bawah RM100 Terbaik! Review Tecgear Sentinel 1080p Full HD Webcam

Webcam Bawah RM100 Terbaik! Review Tecgear Sentinel 1080p Full HD Webcam

12.12.2020
5 Kesilapan TERBESAR Ketika Membeli Laptop!

5 Kesilapan TERBESAR Ketika Membeli Laptop!

16.10.2022
Beza lens RM 1000 dan RM 4000 apa dia?

Beza lens RM 1000 dan RM 4000 apa dia?

21.08.2021
Aku tak perasan yang console nih POWERFUL ! (Xbox Series S)

Aku tak perasan yang console nih POWERFUL ! (Xbox Series S)

25.11.2022
Aku minat Anwar Ibrahim ! TAPI kan ..

Aku minat Anwar Ibrahim ! TAPI kan ..

07.08.2021
Rahsia Youtuber goyang kaki dapat DUIT ! (Involve Asia)

Rahsia Youtuber goyang kaki dapat DUIT ! (Involve Asia)

16.11.2022
Wireless mic paling INOVATIF ! (Lensgo 318C ii)

Wireless mic paling INOVATIF ! (Lensgo 318C ii)

06.11.2022
10 tips beli LAPTOP baru ( ASUS Vivobook 16X )

10 tips beli LAPTOP baru ( ASUS Vivobook 16X )

05.09.2021
Apa je boleh UPGRADE untuk LAPTOP ek ?

Apa je boleh UPGRADE untuk LAPTOP ek ?

22.07.2021
Cara Setup Webcam PC / Laptop anda (HOCO DI01 Webcam)

Cara Setup Webcam PC / Laptop anda (HOCO DI01 Webcam)