Rahsia ! Subscribers sebenarnya TAK PENTING ! tapi..

3196
105
241
17.02.2022
Cikgu Ulwan

Cikgu Ulwan

4837605
74700
470
02.01.2020
MY
Описание видео:

Jemput join group rasmi TELEGRAM saya di: 🤍t.me/joinchat/2BMdE-KEfVE4ODI1 . . Tripod For Smartphone: 🤍invol.co/cl525zr Tripod Professional + Fluid Head: 🤍invol.co/cl5fc78 Mini Tripod: 🤍invol.co/cl5260s Light Stand + Ball Head: 🤍invol.co/cl6dnsd Overhead Stand (FLAT LAY SHOT): 🤍invol.co/cl52618 Clip Mic BOYA M1: 🤍invol.co/cl5261j Shotgun Mic MURAH + BERKUALITI: 🤍invol.co/cl52627 Wireless Mic MURAH: 🤍invol.co/cl5262y Streaming Mic MURAH: 🤍invol.co/cl5263e USB Sound Card: 🤍invol.co/cl5263z Camera untuk YOUTUBER (Canon): 🤍invol.co/cl5264j Camera untuk YOUTUBER (Sony): 🤍invol.co/cl52653 Action Camera MURAH ala GoPro: 🤍invol.co/cl5bu8g Portable Dry Box Camera: 🤍invol.co/cl52pyb Rechargeable SILICA GEL: 🤍invol.co/cl52pzg LED Ring Light MURAH: 🤍invol.co/cl5265q LED Video VIJIM VL81: 🤍invol.co/cl5265z LED RGB Paling MURAH: 🤍invol.co/cl5266s Gimbal Smartfon MURAH: 🤍invol.co/cl5267d Samsung Galaxy S21: 🤍invol.co/cl5267s Smartphone Game Trigger: 🤍invol.co/cl4y4ln Speaker Bluetooh MURAH: 🤍invol.co/cl5268a Wireless Earbuds Noise Cancelling: 🤍invol.co/cl5268u External Portable Hard Disk: 🤍invol.co/cl52692 Laptop Editing + Gaming Murah: 🤍invol.co/cl5m59v Monitor Murah untuk Editor: 🤍invol.co/cl5m58k Monitor 144hz Gaming: 🤍invol.co/cl5m57l Keyboard Wireless Bluetooth: 🤍invol.co/cl5m56n Mouse Wireless Editing: 🤍invol.co/cl5m55v Xbox Controller for PC: 🤍invol.co/cl5m55b Power Bank 20000mah ORI: 🤍invol.co/cl5m546 Aircond Inverter 5 Star Energy Savings : 🤍invol.co/cl5rw7u . . Subscribe Youtube saya: Youtube.com/CikguUlwan . . Apa-apa bentuk kerjasama boleh e-mel: cikgu.ulwan🤍gmail.com . . #CikguUlwan #CikguVideoAnda

Кадры из видео
Rahsia ! Subscribers sebenarnya TAK PENTING ! tapi..
Rahsia ! Subscribers sebenarnya TAK PENTING ! tapi..
Rahsia ! Subscribers sebenarnya TAK PENTING ! tapi..
Rahsia ! Subscribers sebenarnya TAK PENTING ! tapi..
Тэги из видео
Комментарии пользователей:
Ziyad Naimi
2022-04-25 14:04:21

Terima kasih atas ilmunya cikgu ulwan

ADB 1001
2022-03-14 11:00:54

Kadang2 sebagai youtuber pemula, ia sebagai pemberi semangat bila tengok angka naik...walaupun sikit tapi ia tetap memberi kelegaan ooo...ada juga org tengok dan suka channel aku ni....camtu ler feelnya...

Senouver Michael
2022-02-22 13:08:26

Mantap Cikgu Ulwan...sangat bermanfaat

MURGYATNO
2022-02-21 16:00:50

Thank you cikgu😃

CendolRojak Spotter Channel
2022-02-21 15:43:49

Masa mula-mula je gigih cari subscriber nak cukupkan syarat monetize. Now views lagi penting. Dapat 1-2K view setiap video pun dah gembira n lagi bakar semangat nak dapat views yg lebih lagi.

Mohammad Ezwan
2022-02-18 15:04:17

Paham Cikgu !! Terima Kasih jasa amat banyak dalam mengajarku erti memvideo haha

Riz
2022-02-18 12:40:57

Cikgu nak tanya kalau 1K subs dapat monetization maksudnya dah boleh dapat duit dari youtube ke??
Kalau 1 views berapa boleh dapat??

Oni Borhan
2022-02-18 10:41:35

Terbaik

eddyfazly
2022-02-18 09:02:39

yeahhh, bagi aku subscribers ni tanda support mentally kepada Youtuber sebenarnya, especially yang dah burnt out buat video nonstop hehehe..

Alhamdulillah channel aku pun siiiiikit lagi nak 10k, harap dapatlah soon! :D

AkuPeduli
2022-02-18 08:23:10

Setuju cikgu. Kami pun rasa sendiri sekarang. Subscriber xseberapa tp view melebihi susbscriber tu sendiri. Cumanya mungkin total subscriber tu menjadi 'tanda aras' youtuber tu sendiri.

Zoolzarizi
2022-02-18 04:06:15

oo begitu rupanya..
patutlah saya tak banyak subscriber..
saya tak power rupanya...

.

Krill Reza
2022-02-18 01:30:12

Content terbaik bro cikgu ulwan, keep it up ...

DindaWan
2022-02-18 01:00:22

Salam Jumaat Barakah...Info yang bermanfaat. Saya baru je 716 subcribers 🤭

Melantak Beb
2022-02-17 16:49:23

Yang aku lak view kekadang lagi banyak dr subcriber..aduhh tu pon pening gak

Helmi Fadzli
2022-02-17 16:41:37

Makin sihat cikgu ulwan sekarang😅 tapi xapa lah kan asal bahagia. Btw nak tanya juga cikgu ulwan ada ajar teknik monetize youtube. Sy berminat utk masuk indutri ni secara serius. Harap sudi jawab ya Terima kasih

Kickysan
2022-02-17 15:32:42

Pandangan orang luar bila tengok sub kita small youtubers -> "Eleh si polan ni lagi banyak sub dari ko"
Pandangan youtuber bila tengok sub sendiri -> "yeah!! walaupun 100 sub ni dah cukup buat bangga untuk aku"

Norridzuan Art
2022-02-17 15:29:45

Sy dulu amik masa dkt 8bln nak dpt 1k subs mmg excited nak mampus masa tu, skrg dah xpeduli, yg penting views je skrg.

Amiru Solihin
2022-02-17 15:13:59

Sharing mantap cikgu ulwan🔥 alhamdulillah lepas subscribers saya naik , kawan2 dh mula nak kenal saya. Dulu time subscribers sikit, mula2 nak up memang takde pun yang support kita :)

budoxe
2022-02-17 15:12:40

Saya ada 1k je walau dah 10tahun. Hahhaa

Что ищут прямо сейчас
gazda zavad qilish Зенитсу chen бюджетное питание aloe vera sun burn 劇透 KBS동물 индюки мастер меча онлайн Гражданство Евросоюза МАДАМ СЕРРИС ГАЙД НА АРЕНУ BJ가을 монстры дзюндзи ито жылтыр койлек العشر نصائح للدايت 재밌는영상 기호 crash zone CGCOF работа для украинцев в Польше сегодня
Похожие видео
08.02.2022
Kenapa FAM Tak Berani Gantung TMJ ?

Kenapa FAM Tak Berani Gantung TMJ ?

28.10.2022
Steam Deck tak larat main game nih..

Steam Deck tak larat main game nih..

19.10.2020
5 Rumah SELEBRITI Malaysia TerMEWAH Yg Ramai Tak Tahu[Part2]

5 Rumah SELEBRITI Malaysia TerMEWAH Yg Ramai Tak Tahu[Part2]

17.11.2022
Terbongkarrr..!! Manajemen Kotak ikut terseret ?? Hak Royalti Posan jatuh ke siapa ???

Terbongkarrr..!! Manajemen Kotak ikut terseret ?? Hak Royalti Posan jatuh ke siapa ???

25.11.2022
Aku minat Anwar Ibrahim ! TAPI kan ..

Aku minat Anwar Ibrahim ! TAPI kan ..

07.08.2021
Rahsia Youtuber goyang kaki dapat DUIT ! (Involve Asia)

Rahsia Youtuber goyang kaki dapat DUIT ! (Involve Asia)

05.05.2022
Sony ZV1 tak wide sangat.. Guna LENS nih ! (Ulanzi WL-1)

Sony ZV1 tak wide sangat.. Guna LENS nih ! (Ulanzi WL-1)

05.03.2022
Kesan RAM terhadap GAMING dan EDITING (8gb VS 16gb VS 32gb)

Kesan RAM terhadap GAMING dan EDITING (8gb VS 16gb VS 32gb)

10.10.2021
Tak ada lagi emas untuk mak

Tak ada lagi emas untuk mak

23.02.2022

"Bayi tertukar 20 tahun lalu" | KESILAPAN HOSPITAL KEMBAR TERTUKAR KETIKA DILAHIRKAN

06.11.2022
10 tips beli LAPTOP baru ( ASUS Vivobook 16X )

10 tips beli LAPTOP baru ( ASUS Vivobook 16X )

15.06.2021
RAHSIA ! Video BORING tapi 30,000 SUBS dalam 6 bulan !

RAHSIA ! Video BORING tapi 30,000 SUBS dalam 6 bulan !

10.11.2022
Kena kecam bila sembang politik ..

Kena kecam bila sembang politik ..

03.02.2022
Mechanical Keyboard tapi WIRELESS ! (Armaggeddon MBA 61R)

Mechanical Keyboard tapi WIRELESS ! (Armaggeddon MBA 61R)

12.10.2020
Nih Dia Gaji Youtube Pertama Cikgu Ulwan ! ( banyak nyewww! eh jap.. )

Nih Dia Gaji Youtube Pertama Cikgu Ulwan ! ( banyak nyewww! eh jap.. )

02.01.2022
Tak payah hafal skrip.. 8 cara guna Teleprompter ! (LENSGO TC7)

Tak payah hafal skrip.. 8 cara guna Teleprompter ! (LENSGO TC7)